Следење на резултатите од маркетиншката активност

Прецизен и брз увид во влијанието на маркетиншките активности врз посетеноста на продажните места
корисник: Випнет (Vipnet)

Центарот за податоци за ТВ-станица

Изградба на центар за чување и размена на со различни локации на снимање
Корисник:  Ал Џезира Балканс (Al Jazeera Balkans)

Управување со услугите на терен

Имплементација на софрверско решение за координација помеѓу повикувачкиот центар и интеграција со вработените на терен, како и интеграција со картографскиот систем.
Корисник: Хрватскиот автоклуб (HAK)

Современа наплата на јавниот превоз

Имплементација  на софтверскиот систем кој овозможува поефикасно управување со сообраќај и ја намалува можноста на злоуптреба на картите за превоз.
Корисник: Загребскиот електричен трамвај  (ZET)

Новости

25.5.2016

КИНГ ИЦТ на конференцијата JavaCro'16

Конференцијата „JavaCro'16“, што се одржа од 18 до 20 мај на Црвениот остров во близина на Ровињ, по петти пат ja собра Јава-заедницата . Со повеќе од 250 учесници и повеќе од 55 предавања, ова беше најголемата „JavaCro“ конференција досега. Во друштво на предавачи од Хрватс …

18.5.2016

Meѓународна награда за КИНГ ИЦТ

На Регионалниот форум на Европа за социјална сигурност кој се одржа во Стокхолм од 18 до 20 април 2016 год., решението на КИНГ ИЦТ електронски записи (ЕРПС) за Хрватскиот завод за пензиско осигурување сe вброи меѓу наградените проекти, според изборот на назависна меѓународна комисија. Форумот на Ев …

16.5.2016

Заврши проектот за техничка помош ИПА 2011 во Агенција за плаќања во земјоделството

Во четврток - 12 мај 2016 година, свечено е одбележано завршувањето на проектот за техничка помош ИПА 2011 „Јакнење капацитети на хрватската Агенцја за плаќања, во подготовка за новите ЗПП и ЗРП-реформи“ во кој КИНГ ИЦТ учествуваше како дел од конзорциумот  за реализација на ова сло …

Контактирајте нè